!

Прес – реліз

Сьогодні, 29-го липня 2013-го року, відбулася позачергова звітно-виборча конференція Кіровоградської міської організації ПП «УДАР Віталія Кличка» . На розгляд Конференції було винесено ряд питань, що стосувалися кадрових рішень в структурі Кіровоградської міської організації.

По факту рішень прийнятих Конференцією, у роботі якої взяло участь 40 із 42 обраних делегатів варто відзначити наступне:

—          Козуба Ігора Борисовича відсторонено від виконання обов`язків Голови Кіровоградської міської організації ПП «УДАР Віталія Кличка»;

—          Ревізійній комісії Кіровоградської міської організації партії доручено дослідити дотримання вимог Статуту Кіровоградською міською організацією партії;

—          Покласти виконання обов`язків Голови кіровоградської міської організації партії на члена Ради Кіровоградської обласної організації партії Хоха Дмитра Віталійовича.

Прес-служба

Кіровоградської обласної організації

ПП «УДАР Віталія Кличка»

!: 34 комментария

  1. З яких це пір у блогах можна оприлюднювати партійні прес-релізи? Звісно, інформація надзвичайно цікава, але правила є правила…
    Адміни, аууууу!
    :whistle:

  2. Это партийный переворот с элементами внешнего вмешательства… Всё остальное риторика для читателей и телезрителей…

  3. Читаю вас и откровенно РЖУ. Всегда. Последние полгода.

  4. Полякову — незачёт!

    Смешно за вашим партийным бл#дством наблюдать. И за Вами, Поляков, лично. Живой пример, как морально «на громадських засадах» деградирует человек.

  5. Товариші, та нічого ви не розумієте! Статут — справа серйозна!
    Я от член партії, голова районної організації і я не розумію, що відбувається.
    Добре, Козуб щось там порушив( ПДР-може) а що порушив Манженко,як пішохід ?

  6. Ай-я-я. Як же тепер Костя буде жити без Борисовича?

  7. Ой, послухала про вашу конференцію))) Ой насмішили) Рада у вас просто афігенная — особливо жіноча її частина…Прям всьо сімейний підряд! Якщо вже так формується ваша Рада, то вашій партії пора на звалище…

  8. Не можу змовчати) Прочитала статтю про ситуацію з виборами на Акулі… Ну окрім того, що там ціла купа граматичних помилок, там ще й багато того, що відкриває очі на справжню ситуацію.
    Перше — ну коли це Хох був активним учасником виборчої кампанії?? Коли сидів у офісі, длубаючись у носі??Чи коли вирішував, хто скільки грошей має з винагороди за роботу віддати в «партійну касу»?
    Друге — яка ж це там така гарна Рада? Бібікова, Підопригора і Петрук? Визначні політичні діячі, нічого не скажеш) Про двох взагалі мовчу, їх поява і те за що вони отримали місце в Раді мені зрозумілі, а от Підопригора — як флюгер, служить тому хто у фаворі)
    Третє — отам останнє речення, про те, яка ви сильна партія, як вас біднесеньких хтось чмирить, а ви білі, чесні і пухнасті…З якого дива, так брехати? Не тому хіба, що власник у вас тепер один і той самий???

  9. Коли ви разом з чоловіком Дмитром сиділи в Ударі — то не «сімейний підряд» був? А зараз — «сімейний». Ага.

  10. Виростає новий Мікоян. От Ильича до Ильича без инсульта и паралича ))

  11. Я там працювала, а це трошки різниться від роду діяльності тих, хто є там зараз) Мене на роботу затверджували з Києва. Тому ваше порівняння не доречне.

  12. Какие правила? почему нельзя? кто сказал? что в них секретного???

  13. Ну теперь ждем-с пресс-релизов от ПР, Свободы, КПУ, Батькивщины, Фронта Измен))) :whistle:

  14. Вспомним. Это не первый руководитель городской организации УДАРа, который там что-то где-то порушует… использовали одного бизнесмена, бабки постригли, нашли другого……. Следующему бизнеШмену рекомендую заключать договор о полной материальной ответственности с Ревенком, а то снова денюжку возьмут, попользуют и выкинут!
    может пора бы уже задуматься о смене Ревенка?! :unsure:
    Но нет, Ревенко никто не снимет, ибо на нем зависла очередь в Верховный Совет по спискам УДАРа!

    А Костя — молодец! Ничего личного, только работа!
    Думаю на его месте каждый из нас делал бы так же! Причем явно не на «общественных началах»! 😉

  15. Пресс-релизы как правило выкладывают на собственном сайте, которого у УДАРа нет, а так же в интернет-изданиях!
    УЦ интернет-изданием не является! Это печатная газета с собственным сайтом и блогом, который живет сам по себе!
    Тут и закрадывается вопрос, почему Костя Поляков от имени УДАРа может писать и пиарить юр.лицо, а наша общественная организация не может создавать темы и доносить свою позицию до общественности…?! :unsure:

  16. К ПРЕСС_СЛУЖБЕ УДАРа!
    Шановні, якщо не секрет, а можна дізнатися норму представництва делегатів та процедуру їх обрання?!
    Чи є у міського УДАРу легалізовані згідно з чинним законодавством первинні партійні осередки?! Чи є у виконкомі протоколи з підписами голів первічок з рішеннями про обрання делегатів….?! :unsure:
    Сумніваюся! :yes:

  17. Манженко був технічним кандидатом, що забезпечував від УДАРу перемогу провладного кандидата в окрузі! 😉

  18. Відповідаю: так, в місті Кіровограді є 30 легалізованих у встановленому законом порядку первинних організацій партії. Дану інформацію можна перевірити на сайті управління юстиції. Рішення ради Кіровоградської обласної організації партії біло встановлено норму представництва на Конференції в кількості 2-ох делегатів від кожної первинної організації партії. До секретаріату Конференції надійшли протоколи зборів 21-ої первинної організації, відповідно до яких було обрано 42 делегати Конференції. участь у роботі Конференції взяли 40 делегатів.

  19. Костік, а то нічого, що деякі голови первинних осередків ні сном не духом про вашу т.з. конференцію??? Чи ви самі кліпали протоколи тих 21-ї???
    Перед Козубом не соромно?? Ти згадай, як пів року тому ти тут чмирив нас за те, що ми кинули такого класного дядька :yahoo: А тепер що??? Господар змінився??

  20. хм…. а у пристойних партіях завжди обирали не від первинних організацій квотою, а від кількості людей…
    наприклад на міську конференцію — норма представництва — 1 делегат від 50 членів партії, але не менше ніж 1 делегат від первинної організації…..
    а у вас що усі первинки точ в точ рівночисельні?! :unsure:
    Уже як мінімум цікаво…….

  21. а ще раніше любі друзі ви всі разом чмирили Шмідта! і як кинули його!
    закон зверей….. выживает сильнейший и гнуснейший! 🙁
    ведь для животного нет понятия морали, совести, чести…. есть естественные инстинкты, ключевой из которых выживание… 😉

  22. хм. до речі, квоту таки теж встановлювала не Рада обл.організації, а Рада міської організації… якщо ж Козуба було відсторонено, тоді вже Рада обласної….. але для цього має бути попереднє рішення про розпуск Ради міської організації і відсторонення голови МО + його заступників….
    Див. схема відсторонення шаровців з ПР в 2009 році. 😉 Кстати тогда вообще было решение Полит.совета Партии с Киева, а не Ревенко и Ко собрались и решили!

  23. Та можна звісно…, але ж…Жжете Вы непадецки.

  24. Ярік, ану не підказуй!!!! Так вони ніколи Статуту не вивчать! B-)

  25. Костя, а и правда, неужто слабо было написать своими словами от души, а если уж так хотелось сухо и казенно заявить — дать ссылку? Я так понимаю, просто лень было набирать свой текст, если можно скопировать из документа? Так что Синченко прав, нефиг релизы партийные в блогах распространять. Предупреждение.

  26. Ну взагалі то Кірвоградський УДАР має власний партійний сайт. Правда, нині він більше нагадує сайт програми «наші вітання»…
    :yahoo:

  27. Врахую :)))))) Але не так уже й часто я пишу останнім часом на сайті УЦ )))))

Добавить комментарий