ЛЖВ: «Почни лікування вчасно!»

Побачив в мережі Facebook, що у ЛЖВ (люди, які живуть з ВІЛ) з’явився плакат. Не можу не поділитися цим. Просто дуже зрадів, що є засоби, через які про цих людей дізнається якомога більше людей.

Справа в тому, що ВІЛ-інфекцію (поки що? але сподіваюсь, що не поки що, а назавжди) можна лікувати, це доступно людині. Можна жити повноцінним життям!

І я особисто знаю, що ці люди ніколи не відмовляють в допомозі, не шкодують часу та сил. Особисто мені, як лікарю, важко переоцінити їхню допомогу мені з деякими пацієнтами. Одна в нас проблема: пацієнти не знають, до кого звертатися, не вірять, що існують люди, які їм можуть допомогти, не вірять в цей світ. А насильно лікувати нікого не станеш.

От і хочеться, щоб люди знали про організацію ЛЖВ, щоб вчасно обстежувалися та проходили лікування, щоб не втрачали своє життя там, де його можна зберігти…

Не очікую тут коментарів, бо тема ця не є цікавою. Але, дуже сподіваюсь, що ця замітка зможе врятувати життя людині.  А може й не одній людині.

ЛЖВ: «Почни лікування вчасно!»: 4 комментария

  1. и снова спасибо, Андрей! Могу лишь просить, чтобы читатели,зная людей, кому необходима наша помощь говорили об организации и направляли к нам. Возможно,для кого-то эта информация будет актуальной и важной..
    и давайте будем здоровы)))

  2. @Не очікую тут коментарів, бо тема ця не є цікавою. Але, дуже сподіваюсь, що ця замітка зможе врятувати життя людині. А може й не одній людині.@

    Правильна позиція Андрію) Важливо не те, коментує хтось чи ні, а те, чи є небайдужі люди, які нагадують про такі важливі речі не заради грошей, а заради того, щоб когось врятувати…

    Можливо і банально звучить, але кожен такий запиш дійсно може для когось стати вирішальним.

Добавить комментарий