Стаю майже журналістом :)

Отже, шановне товариство, тут така справа… Мені запропонували, а я не відмовився спробувати себе у ролі ведучого телепрограми. Не судіть дуже строго, бо це мої перші кроки саме в цьому амплуа. Але я старався…

Тож, це програма «Наше здоров’я», перший випуск якої вийде у цю неділю, 22 січня, о 12.00 в ефірі Кіровоградської обласної ТРК.

Стаю майже журналістом :): 58 комментариев

  1. Андрію, все вийде, я впевнена на всі 100%. В тебе є всі передумови для того, щоб стати класним ведучим: комунікабельність, такт, почуття чумору, зацікавленість темою. З Богом! 🙂

  2. Рад за Вас,доктор!Будем посмотреть!!! :bye:

  3. Степанич, помітив Ваше повідомлення вже після того, як відправив першу відповідь, тому дякую Вам пізніше, але так же щиро. Дякую. Потім почитаю критику. 🙂

  4. Вот уж эту передачу я посмотрю с большим удовольствием и интересом! Правильно говорит Алина о наличии всех необходимых качеств у тебя, Андрей! Тоже искренне желаю успеха! У тебя получится!

  5. Андрей, я так понимаю, это благодаря блогам? А кто предложил, если не секрет?

  6. Vitalii_, не зовсім завдяки блогам, хоч і дуже з великою повагою ставлюся до тутешнього спілкування. Запропонувала Оксана Чіканчі. Вона автор ідеї, сценарист, режисер, та й взагалі ідейний двигун цієї програми.

  7. А с другой стороны, какая разница кто кому чего предложил…Кировоград — город маленький… Что за любопытство…не понимаю…

  8. Не легка це праця, бути об’єктивним, та ще публічним, та ще і ведучим телепрограм. Хоча бажаю вам успіху. :bye:

    А це так, на всякий випадок

    http://www.youtube.com/watch?v=GHJCYPEHxO8

  9. Уважаемый Елисаверградский врач, он же Андрей, помни пожалуйста, о своем зрителе.
    — Он не понимает того, что для тебя — очевидно.
    — Расжевывай ему все до атомов, считай среднего зрителя 10-летним ребенком.
    — Заведи себе фокус-группу из людей разного возраста. Давай им читать то, что ты будешь говорить в этире. Если кто чего не понимает — меняй текст
    — У тебя хороший редактор, позьзуйся советами Оксаны 🙂
    — твори добро. Добро ПОНЯТНОЕ, простое и близкое

  10. «Правду говорить легко и приятно»! 🙂

  11. «Он не понимает того, что для тебя – очевидно» — когда я поначалу столкнулся с подобным при общении в блогах,был в шоке! :scratch: Потом привык и уже был готов к такому!
    Блогерский опыт Вам в помощь…ну и редакторский,канешна! 🙂

  12. Посмотрим вашу передачу) Авось станете со временем звездой телеэкранов)

  13. Андрей,присоединяюсь к пожеланиям коллег.
    Растете прямо на глазах.
    Рано об этом говорить,но…о фантастической телевизионной карьере Юрия Сенкевича никогда не задумывались? Он тоже врачем был,на гитаре играл,много писал.
    Одно личное пожелание все же выскажу. Вступая в определенные отношения с госуд. структурой,коей является кировоградское ТВ, желаю Вам не утратить независимости своих взглядов, твердости, занимаемой Вами гражданской позиции и объективности. Для меня лично Вы ценны, прежде всего, именно этим.
    Успехов!

  14. Тут больше аналогия с Доктором Комаровским напрашивается. :yes: Ждём с нетерпением.

  15. Или так. Но Е.Л. у нас талант. Думаю найдет что-то Свое.

  16. Андрей, на следующей неделе зайдите пож-ста на КОГТРК. Поговорить.

  17. Кращий пост і коментарі місяця.

    Впевненості у власних силах і все буде добре, як співає Славко Вакарчук.

  18. Шо, уже сразу на ковёр? :wacko:

  19. вы его так не обижайте… все-таки коллега-блоггер… ЦЕНИТЕ!

  20. Вот-вот, и я о том же.
    Но если только к Богдановичу, есть надежда, что все будет не так плохо.

  21. Слухайте, народ, ну чесне слово, ви мене так здивували! Досвід спілкування на блозі мене привчив до того, що треба оборонятися від гумору, а то й стьобу, зазвичай, а тут таке все приємне пишете!.. :scratch:

    Дякую, звісно, але чесне слово, не очікував такої підтримки!

    Ігоре Вьюн — особлива вдячність, бо від тебе також не очікував стільки добрих слів та конкретних важливих порад! :good: Оксану повністю слухаюся, бо ця діяльність для мене зовсім нова. Коли треба просто десь заспівати — то я можу й характер проявити, бо якось впевнено себе відчуваю. А тут є профі, а є я. Я можу запропонувати щось, але маю слухати тих, хто розуміється на цьому, і я це розумію.

    mln_ukr-cev, я не те, щоб росту. Ви ще не бачили програму. Сподіваюся, що набуду тієї безпосередності, якої прагну. Поки що це більше мрія. Але у стосунки із держ. структурою я не можу сказати, що вступаю, бо буду вести не політичне ток-шоу. Медицина не терпить політичної зацікавленості. Здоров’я людини не залежить від програм політичних партій та від партійності пацієнта.

    Всім дуже дякую за підтримку.

    П.С. Руслане Мишериченко, я, на відміну від Комаровського, не готовий лекції читати на медицинські теми, моя роль набагато скромніша…

  22. Андрей! Видел сегодня твою программу в 12.00… 🙂 Мне понравилось… Может только чуть больше мимики…хотя могу ошибаться… :mail:
    Буду краток… Программа в своей сути важная…и если получается, то двигайся дальше, не бросай… И это не только в плане тебя лично… Если всё это приживётся, то ты даже не представляешь, как ты поможешь людям в плане ликбеза, а кого-то подтолкнёшь к тому, что нужно обратиться к врачу и этим спасешь косвенно его жизнь… Народ очень забитый в своей сути…и это даже не связано с местом проживания…есть и в городе мракобесов немерено…дело в каждом конкретном человеке…
    Единственное, что, на мой взгляд, что лучше не три, а два сюжета, но более подробно, с максимальным «разжёвыванием» поданного материала…
    ————————————-
    Единственный момент (как ложка дёгтя) — это, как сказал главврач ООД, что высокая смертность в направлении онко на 80 % связана с тем, что народ поздно обращается… Какой глупый и наивный народ… Да у народа нет денег, чтобы делать ту же маммографию или ещё какие исследования…
    Да, есть исследования и анализы, которые не могут быть бесплатными в своей сути…но то, какие накрутки делают при этих самих исследованиях — из ряда вон выходящие…

  23. Саша, дуже вдячний тобі з оцінку. Стосовно міміки та від себе додам — жестів — ти не помиляєшся. Є багато недоліків, які я бачу навіть сам, та поки що не дуже вдало з ними борюсь. Але сподіваюсь, що із часом якість моєї роботи підвищуватиметься.

    З приводу кількості сюжетів — мені також подобається твоя ідея. Але поки що мене налаштовують саме на такий формат програми. З часом, гадаю, можливо буде ще раз оцінити це питання. Можливо, так і зробимо.

  24. Про слова головного лікаря ООД напишу окрему відповідь. Костянтин Володимирович не казав про те, що народ наївний та дурний. Це питання дуже делікатне та складне, однак те, що велика проблема — пізнє звернення, це не можна заперечувати. До речі, твої слова трохи вище «Народ очень забитый в своей сути». Але не тільки це причина більш пізнього звернення, ніж могло бути.

    Психологічно люди бояться почути, що в них — рак. І відтягують звернення до лікаря саме через ці причини. Інколи немає часу звернути увагу на скарги, які не дуже турбують, але є передвісниками серйозних захворювань. Інколи (в тому числі і завдяки не завжди обґрунтованим чуткам, які ходять і серед населення, і в ЗМІ різних форм) — просто більше довіряють бабкам, які лікують заговорами, ніж лікарям. І потрапляють до нас, в решті решт потрапляють. А ми вже тільки розводимо руками…

    Є випадки, коли й трат особливих не треба для лікування, а люди все одно запускають хворобу… Ми ж живі люди, і нам дуже й дуже прикро з цього прикладу.

    Я ще довго можу писати на цю тему, бо мені не байдуже. І я підтримую слова Костянтина Володимировича не тому, що я його підлеглий, а тому, що дійсно треба ще і ще раз звертати увагу на те, що попередити хворобу легше, ніж її лікувати. А лікувати хворобу вчасно легше, ніж у занедбаному випадку.

  25. Єлисаветградський лікар говорит:
    22.01.2012 в 21:14
    Стосовно міміки та від себе додам – жестів – ти не помиляєшся. Є багато недоліків, які я бачу навіть сам, та поки що не дуже вдало з ними борюсь.
    ==========================
    Ну я имел в виду побольше жестов (в меру разумного конечно)… :mail:
    …и не нужно не с чем бороться — нужно просто усовершенствовать существующее…и всё… :mail:

  26. І з цього вагона переважна більшість не розуміє важливості ситуації. Є в мене хвора, яка прийшла із хворобою груди 4 стадії, хворіє близько 1-2 років на її думку. Чому не звернулася на самому початку? Не хотіла, щоб родичі витрачали гроші. А тепер — численні метастази в легені, уражені всі відділи хребта та кістки тазу. Слава Богу, лікування відносно ефективне — вона вже більше року в мене лікується. І зараз за їхнім вибором (хворої та її родичів) вона лікується достатньо високовартісними препаратами та методами. Їхня вартість побільше буде за мою зарплатню на місяць… Ось тобі й витрати. А могло все закінчитися операцією, можливо опроміненням та декількома курсами хіміотерапії…

    І лікування в мене проходять далеко не «рокфелери». Більшість вишукує із пенсії можливість приїхати (заплатити за проїзд до Кіровограда) та купити собі необхідні ліки.

    Тому низький рівень життя та високі ціни на все — це важлива причина. Але не єдина. І інколи не основна.

  27. Андрей! Стоп! :mail: Давай прекратим беседу в этом направлении… :mail:

  28. Жаль, забыл, что сегодня программа. Зашел на сайт ОДТРК-там нет видеозаписи. В интернете нет сегодняшней программы, Андрей?

  29. Наскільки мені відомо — ні. Хоча, я просив організувати канал на Ютубі, тому сподіваюся, що з’явиться. А поки що, знаю тільки, що в п’ятницю о 10-й ранку буде повтор. Наступної неділі — наступна програма (якщо не помиляюся — о 13.10).

Добавить комментарий