Порушено кримінальну справу…

Сьогодні побачила ось таку новину — то шо фейк чистої води  — то зрозуміло,  бо шо таке «банер  ЄЛІСАВЕТГРАД»  згідно норм діючого законодавства? Та нічого. Просто банер. Я таких десять штук можу замовити. А потім пару хлопців їх «тіпа понівечать» і шо, поліція буде відкривати кримінальну справу — та ні не буде. А от чому і влада і поліція мовчать, за те що була понівечіна стела Кіровоград, то це інше питання. Ця стела ставилася за бюджетні кошти. Тобто з податків громадян. І чому щей досі не порушена кримінальна  справа на тих хто дозволив собі займатися вандалізмом, мене особисто дуже цікавить. Один із них  — це Стрижаков, якого дуже добре видно по фотозвітах,  тих хто вивішував банер «Єлісаветград». Дивлячись на те , що відбувається і тих хто таким  варварським методом намагається «вигрзти» назву «Єлісаветград» тільки назва «бидлоград» і напрошується. А що наступне піде нівичити Стрижаков, для того щоб досягти своєї ціли — могили на Валах, чи на Ровенському цвинтарі?

Порушено кримінальну справу…: 3 комментария

  1. Анна, скажіть будь ласка, чи бачите ви суттеву різницю між «понівеченням стели Кіровоград» та «ліквидацією пам’ятника Кірову», окрім значно більшої бюджетної коштовності споруди, що зникла з центральної площі міста?

    Заздалегідь вдячний.

  2. Ні, не бачу. Я була одна з небагатьох хто був проти зннняття пам»ятника Кірову отим методом, яким його зняли. Доки в нас питання будуть вирішуватись таким чіном , доти буде срач і в місті й в облаті й в державі. Нажаль гідно та цивілізовано вирішувати питання в нас не вміють.

Добавить комментарий