Рекорд

Давно такого не було, років із п’ятнадцять, мабуть.

Тиждень у мене застуда. Знобить, ламає, соплі біжать – усе традиційно.

А вчора був рекорд. Зранку – якраз тоді зателефонував редактору, відпросився – температура сягнула 39,4 градуса. А на вечір піднялася до 40,2.

Зараз поки немає. Сподіваюся, що це вже попустило…

Найбільш образливо те, що багато цікавої роботи (ключове слово «цікавої»).

Рекорд: 12 комментариев

  1. Держитесь, кто же будет мочить «УДАР»?

  2. Якби не «УДАР» — і не тримався б я, мабуть. До речі, застудився, скоріше всього, коли під проливним дощем ішов на конференцію цієї потужної політичної сили.

  3. 1. УДАР сам себя мочит
    2. Когда-то уже говорил, теперь повторю: УДАР (да и все остальные) — лишь эпизоды моей работы. Не нужно слишком высоко оценивать значение УДАРа и всех остальных тем в моей жизни

  4. Найгірше — те, що не зробив учора того, що обіцяв замовникам Студії. Це ще добре, що люди адекватні, все розуміють. А так — міг би влетіти на суму…

  5. А что ваша жизнь, Вьюн? Вы хоть сами задумывались.
    Что вы хорошего и кому сделали в этой жизни? (думаю болезнь, время задуматься о правильности жизни, неспеша.Спешить просто физически невозможно)

  6. Андрюха, это какая-то температурная пятница была, поскольку и меня свалили в постель озноб и не такая высокая, как у тебя, но температура.

  7. «Глуповцы — «люди, как и все другие, с тою только оговоркою, что природные их свойства обросли массой наносных атомов…»

Добавить комментарий